tiistai 18. helmikuuta 2014

6-viikkoa!

Niin ne pennut ovat 6- kuusiviikkoisia!
Leikkiä,nukkumista,syömistä sekä kaikkia uudestaan ja uudestaan.
Pennut ovat myös vallanneet kotimme(olo-huone keittiö-alueen) ja saavat tutustua kodin ääriin ihan vierestä.Pentuaitauksessa vietetään vain yöt ja kun kukaan ei ole kotona, silloinkin Assi on ulkona pentuaitauksesta. Hienosti tarpeet tehdään paperille ja ulkonakin nyt ilman lämmenettässä ollaan päivittäin käyty useasti ja sinnekin tarpeet tehdään hienosti!

Pennut ovat todella reippaita,kaikkiin asioihin tutustutaan uteliaasti, niin kodin yleiskoneeseen kuin tavalliseen imuriin(Meillä keskusimuri joka todella hiljainen) sekä pieniin lapsiin pentuaidan takaa.
Tänään saatu matolääkkeet sekä kokeiltu pentupaitaa(joka peräisin Johannalta aikoinaan Bollille. <3 NIin ne vaatteet käy seuraavalle.:)

Assi on hyvin palautunut synnytyksestä sekä pennuista. Maito on vähentynyt ja omaan ruokaan ollaan takaisin siirrytty. Imettää pentuja pari kertaa vuorokaudessa pienen hetken.
Lenkillä kulkee mukana jo ihan kympillä ja pennut jättää oikein mielellään keskenään. Leikityttää pentuja todella paljon ja itsekin alkanut leikkimään mitä ei ole nuorempana tehnyt ollenkaan. Kyllä Bollin kanssa leikki mutta leluihin ei ole juurikaan koskenut ja nyt kantelee/riepottaa leluja pitkin asuntoa.

ADEENA
1403g
tasan 6-viikkoa

tasan 6-viikkoa

ADRIAN  "Nino"
1447g
Adrian "Nino" melkein 6-viikkoa

Adrian "Nino" tasan 6-viikkoa

-Sara
1 kommentti:

  1. Hei! Olipas kulunut pitkä väli siitä, kun olin viimeksi käynyt täällä lukemassa. Mitenkäs pentujen elämä on lähtenyt uusissa kodeissa käyntiin? Oletko päässyt niitä paljon näkemään? Itselläni pennutus haaveet jäivät ainakin aika pitkäksi aikaa tauolle, kun en tällä hetkellä omista koiristani mitään aio käyttää jalostukseen. Molemmat tytöt leikkautin vuoden alussa ja Zeustakaan en enää jalostukseen luovuta, ellen sitten itse vielä joskus koe tarpeelliseksi jalostukseen käytää.

    - Anma

    VastaaPoista