maanantai 27. tammikuuta 2014

Aika rientää, APUA!


Niin se aika kuluu kauheaa vauhtia ja taas viikko ollaan menty eteenpäin.
Jotenkin täällä järkytyin että pennut ovat jo 3-viikkoa, kuukauden päästä nuo ovat jo luovutusikäisiä. HUI!
Viikossa on tapahtunut muutosta pentujen osalta paljonkin, kynnet leikattu pariinkin otteeseen kun tuntuvat kasvavan kauheaa vauhtia ja raapivat sitten toisiaan sekä Assia, jolloin mamma lähteekin livohkaan, nyt se imettäminenkin on maistunut ja Assi viihtyykin pentujen luona nyt taas enemmän.

Painot ovat nousseet hyvin ja kohta ollaan 900 grammaisia. ;)
Nyt kävellään enemmän sekä läpsitään(varsinkin Adrian) tassulla mitä tahansa varsinkin siskoaan on kiva läpsiä päähän jonka myötä Adeena kiljuu kun mikäkin. Hassuja tyyppejä. : >

Sunnuntaina eli eilen lapsukaiset sitten muuttivat olo-huoneeeemme kun pakkaset hellittivät.(Asumme vanhassa talossa jossa ei niin parhain lämpö, siksi käytämmekin lisälämpölamppuja pentujen lämmön ylläpitämiseks sekä olohuoneesessa solumuovia joka ylläpitää lämpöä, ns. teltan pohjanmuovia.) Pennut olivat kovin ihmeissään mutta kun Assi oli paikalla niin kaikki oli hyvin. Assi vähän myöskin ihmetteli paikan vaihdosta mutta sopeutui hyvin, pari päivää luultavasti menee että tottuu katsojiin aitauksen vierellä. ;)


Ria(vas.) niin onnellinen kun pennut tulivat olkkariin!

Voihan luimukorvat. :D

Pedntuaitaus vielä vaiheessa tässä kuvassa; mutta tuo pentuboksi vuorattu lattioita sekä seiniä myöten solumuovilla(paitsi lampun kohdalla on oviauki sisälle toki) Lämmittää mukavasti :) Muovinen laatikko vielä vanhoja kamoja täynnä ja muutenkin suttuinen kuva. 

Tänään otettiin myös 3-viikkoiskuvia mutta kamera antoi vain osan ladata koneelle, yritän tässä huomenna vapaapäivän kunniaksi saada siirrettyä ne koneelle ja sitä kautta sitten tänne. :)
Tässä kuvasaastetta viikonlopulta.

Adeena vetelee sikeitä, ei tiedä vielä tyttö muutosta mitään..
Näin sitä eilen treenailtiin. ;) Adrian vauhdissa. :)
Hörpyt ennen muuttoa. ;)
Komea Adrian. <3
Äiti ja tytär <3

<3
Missä me ollaan?!

Assi ja pennut hyväksyivät uuden kodin. ;)
Myös maistelimme raakaa lihaa ja Adeena varsinkin hyökkäsi ruuan kimppuun kun hyeena ja Adrian näin aluksi nirppaili mutta maistui sillekin. Sitten hienosti pissittiin paperille ja nostin nukkumaan.

Kasvismammakin lähti vähän viikonloppuna humputtelemaan Himos Areenalle, esiintyjinä oli Uniikki ja Mikael Gabriel! Ai että oli kyllä hyvä keikka!
(Ja älkää pelästykö, kyllä sitten yöllä tulin ihan kotiin vauveleita ja sekä aikuisia koiria hoivaamaan. :) ))

-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti