tiistai 28. tammikuuta 2014

Viralliset 3-viikkoiskuvatNyt kuvasaastetta ja niitä virallisia 3-viikkoiskuvia!
Tämä päivä meni kotona oleillessa ja koirien kanssa lenkkeillessä.
Myös ikäväkseni sain tiedon että joudun kennelnimiä uudestaan anomaan joka tulee onneksi seuraavaan lehteen ja nämä pennut yhdistetään kennelnimeen myöhemmin. (jos uteliaita kiinnostaa niin ottaa minuun yksityisesti yhteyttä.)

Tänään maisteltiin taas jauhelihaa ja nyt maistui kummallekin oikein hyvin ja pissit tuli tehtyä ihan itse paperille, on ne kyllä hienoja! <3
Painot ovat tänään illalla otettuja.

ADEENA
879g
3-viikkoa

Menoa on kovaa.

Kaunis tyttönen. <3

ADRIAN
893g
<3

Näyttelyharjoituksia jo oma-aloitteisesti!

Komea poju, allekirjoittaneella valkoista kuivnutta maalia kädessä.


Luonteita jo löytyy; Adeena on luonteikas tyttönen(tullut äitiinsä) jos joku ei miellytä se kerrotaan kovalla äänellä KAIKILLE.Itsenäinen tytteli joka tulee luokse ihmettelemään maailman menoa.Menee itse mm.jauhelihalautaselle ja pissiikin ihan itsenäisesti. Adrian on myös luonteikas mutta hiljaisempi, tyytyy kohtaloonsa jos näin voi sanoa.Ottaa ehkä enemän tässä vaiheessa kontaktia ihmiseen. Jauheliha on vähän outoa mutta alas sekin menee vaikka maito onkin parhainta vielä toistaiseksi.
Ihanan luonteisia niistä tulee. <3
Adrian nirpistelee kameralle. :D

Rialle ja Bollille tämä kaksi päivää on ollut jännää, varsinkin Bolli jo odottaa malttamattomana että pääsisi pentuja leikityttämään. Häntä vaan heiluu kun herra istuu pentuaitauksen vierellä. Hellyyttävä tapaus.<3 Nukkuu nykyään pentuaitauksen vierellä.
 Ria tulee paikalle kun jollain pentusella asiat huonosti ja ääntä kuuluu.
Assi ollut poissa aitauksesta aina kun haluaa ja kun pennuilla tullut hätä niin palannut mielelään aitauksen sisäpuolelle.

Bolli kuikuili pentuja mutta näyttää kun olisi pahanteossa (Assi antoi hiukan köniin) ja Assi sitten halusi myöskin kuvaan. :D
-SaraEi kommentteja:

Lähetä kommentti