torstai 21. marraskuuta 2013

Aurinkoinen keskiviikko

Nyt kun katselen näitä 8 edellistä päivitystäni huomaan että tämä blogi on kääntymässä pinsujen omaksi blogiksi! Hupsista! :D Lupaan laitella myös muuta mukavaa tässä kun kerkiän. ;) (sekä muistaisin ottaa joskus kameran mukaan tallillekin..)

Eilen oli AIVAN mahtava sää ja auringosta innostuneena lähdin pitkästä aikaa 8 km lenkille läheiselle pururadalle(älkää nyt ajatelko etten koiriani lenkitytä muita pitkiä lenkkejä, tuo maasto tuolla on aivan mahtavaa mutta notkelmiin jää näin syksyisin paljon vettä jolloin hankala liikkua, silloin suuntaamme pitemmät lenkit muualle.), oltaisiin varmasti menty pitkospuulenkkikin (n.4km) vielä päälle mutta polut olivat todella märkiä siellä suunnassa(itsellä lenkkarit) sekä koirat tuntuivat hiukan väsyneiltä, tiistain  TOKOilun takia tai sitten märkä maa sai aikaan luultavasti inhotus reaktion.

Myös pitkästä aikaa kokeilin lenkillä koirilla Hurtan sadehaalareita jotka normaalisti ovat kaapissa pölyttymässä, mielestäni kyseinen puku ns.turha meille, käytämme mielummin neuleita jos mahdollista tai sateen kestäviä paksumpia haalareita.
Noh koirat eivät(yllätys) tykänneet hirveästi puvuista vaikka eivät ne niitä hirveästi kuitenkaan lenkillä haitanneet. Aina ollut pukujen kanssa ongelmaa varsinkin Bollilla kun on niin narttumainen uros että meinaa pissiä puvun sisälle.
Joten pari pukua tulee ainakin myyntiin sekä ajattelin karsia tuon pukulaatikon aika pieneen, kun vaatetta onkin yllättävän paljon vaikka miehelle taisin juuri parisen viikkoa sitten sanoa että ei mulla oo oikeen mitään koirille, mutta onhan sitä näköjään kerääntynyt. :D

Ihan kivat maisemat vai mitä?! ;)
Tiistaina kävimme ensimmäistä kertaa pururadalla Rian kanssa n.4km lenkillä  (kyseisellä pururadalla paljon ylä- että alamäkiä, pehmeää sekä kovaa maastoa. Kesäisin uimamahdollisuus myös koirilla) ja Ria oli oikein innoissaan vaikka vierellä pysyikin, Bolli ja Assi sai kuitenkin pariin otteeseen Rian mukaan juoksemaan. Eilen meno oli aivan erilaista, Ria viiletti ensimmäisenä; kävi tutkimassa ojat ja allikot, tuli luokse käskystä(sai kylläkin palkkion siitä. ;)) sekä rallatteli pitkin pururataa.
Vastaan tuli myös pari lenkkeilijää; ensimmäisellä kerralla koirat olivat irti ja jokainen vähän eri suunnassa. Itse en ensin huomannut lenkkeilijää, mutta onneksi nimellä huutaen jokainen tuli luokseni ja sain pidettyä luonani vaikka lenkkeilijä JUOKSI ohitsemme(varsinkin Assilla lähtee ns.saalistusvietti helposti päälle) Oli hurjan äimistynyt sekä onnellinen kuinka hienosti koirat olivat luonani.
Toisella kerralla koirat olivatkin jo kiinni, hienosti ohittivat silloinkin.
Niin rakkaat lenkkikaverit <3 

Nyt parin päivän tutustumisen jälkeen Ria on aivan ihana koiruus(edelleenkin.) <3
Itse rauhallisuus, aikuismainen verrattuna noihin nuorikkoihin. ;)
Halu oppia on suuri, tutustuminen on sujunut hyvin ja turvautuu paljon minuun.Ihmisiä meillä ei ole vielä käynyt kotona, pitäisi pyytää kylään niin näkisi miten reagoi vieraisiin ihmisiin, luulen että samalla tavalla kuin poikansa Bolli; aluksi hiukan epäillen mutta lopussa ollaan jo kavereita. Perso ruualle joka näissä asioissa todella hyvä apu. 
Bolli ja Assi ovat ottaneet Ria hyvin laumaansa, Assin murjotus loppunut ja vaihtunut innostuneisuudeksi, varsinkin eilen lenkillä tytöillä oli oikein mukavaa keskenään, juoksivat rinta rinnan. <3

Tämä teksti piti jo eilen laitella ja olinkin melkein saanutkin tämän valmiiksi kun kone lopetti yhteistyön, anteeksi siis viivästys!

Tänään luvassa iltasella vähän jouluisempia tunnelmia sekä aktivointilelu-kuvia, ehkä myös seisotuskuvia. :)

Lopuksi vielä kuvia eiliseltä lenkiltämme, olkaat hyvät!

Ria katsoo ihmeissään kun nuoremmat painelee ylämäen niin vauhdilla!
heiluri Bolli sekä kaunis Ria. <3
Niin komea Bolli 3v, 2kk <3

Äiti ja poika <3
Assi Esteri <3
Kivaa!
Bolli ja iso sadehaalari :D
Ria <3

"Tullaan, tullaan!"

-Sara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti