torstai 14. marraskuuta 2013

Tervetuloa blogiimme!

Niinkuin otsikossa lukee,toivotamme sinut tervetulleeksi siellä toisessa päässä ruutua.

Blogimme suurimpina päätähtinä toimii 2 kääpiöpinseriä ja lämminveriruuna sekä allekirjoittanut 21-vuotias nuori nainen Keski-Suomesta joka kirjoittelee hektisestä ja aktiivisesta elämästään sekä unelmistaan joista joskus toivoo tulevan totta. Eläimistäni tulee seuraavaksi omat postaukset, siellä selviinee miten minulle tuli kääpiöpinseri jollaista minulle ei pitänyt koskaan tulla, miten päädyin työhöni, minkälaisessa kodissa asun ja mikä saa minut onnelliseksi.
Blogimme pääajatuksena saada ihmiset näkemään meidän elämään netin kautta, joskus kirjoituksiin voi eksyä myös jotain työstäni, ruuanlaitosta, sisustuksesta sekä erinäisistä mielipiteitä liittyen tiettyihin asioihin.

Mietin kauan blogini nimeä ja päädyin nimeen "Roadtrip 1807" joka merkitsee minulle omaa elämän matkaani, loppuosa tulee ihan minun syntymäpäivästäni.
Tämän blogin perustaminen vei minulta melkein puoli vuotta, nimeä ei vain tullut joka olisi kuulostanut hyvältä korvaani ja vanhaa blogiani en enää halunnut enää herättää eloon koska se oli ainoastaan privaatti blogi ensimmäistä kääpiöpinseriä varten.
Niimpä yhtenä iltana mieleeni tuli miksei blogini myös kertoisi minusta, ei ainoastaan eläimistäni(vaikka aikalailla päätähtinä ne nytkin on) ja siitä ajatus lähti,se kyti pari viikkoa mielessäni ja lopulta tuli oikea nimi joka kuulosti ihan omalta.:)

Toivomme että viihdyt ja tulet toistekkin lukemaan hauskoja juttujamme.

-Sara

-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti