lauantai 23. marraskuuta 2013

Kyllä se talvi(ja joulu) sieltä pian tulee!


Olen taas päivän myöhässä blogin suhteen kun en enää eilen illalla kerennyt blogia päivittelemään, siitä suuret pahoittelut!Eilisen ja tämänpäiväisen siis yhdistän samaan. ;)

Eilen aamusella oli meilläpäin pakkasta ja töiden aikana alkoikin satamaan lunta taivaalta ja sitä satoi koko päivän.:) Sitä tulikin sitten ihan runsaasti ja oli illallakin kovin valoisaa,yön aikana ikävä kyllä kaikki oli sulaneet pois.
Lumesta tulikin todella talvinen ja jouluinen olo ja kaivoinkin joulukoristeet esille valmiiksi, joita tänään laittelinkin sitten paikoilleen. (valoja pääasiallisesti, meille tulee "joulu" vasta jouluviikolla. ;) )

Koirilla oli eilen hurjan hauskaa kun käytiin pelloilla juoksentelemassa, vaikka huomaa ettei lumi ole paras aine maailmassa mutta rallattelivat oikein kunnolla kuitenkin.

Jännää!
Bolli ja Assi, vauhtia on niin ettei kamera pysy mukana..

Talvi onkin ihan kiva juttu!
Päätin lenkin jälkeen että otamme hiukan aivojumppaa ja kaivoin kaapin pohjalta vähän tekemistä koirille; mukana mm. aktivointipeli, joutuivat vähän nenää käyttämään nakkien löytämiseen. ;)
Iltapäivän teema ;)


Ria osasi aivan heti siirtää nappuloita ja nakit hävisivät suuhun vauhdilla, kenties joskus ollut tekemisissä jonkun tuollaisen lelun kanssa tai sitten vain luonnonlahjakkuus?;) 
Rian rauhallinen ja tarmokas nenän käyttö toi tulosta nopeastikin. :)
Sitten olikin vuorossa Bolli jonka kanssa treenailin vähän aluksi temppuja joita ikävä kyllä en saanut tallennettua, tässä kuitenkin Bollin taidonnäyte DOBO-pallon päällä istumisesta! :)
(Ria sai myöskin tutustua kyseiseen lajiin, oli jännittävää ja nousikin parisen kertaa pallon päälle, siitä pahoittelut ettei ole kuvaa!)
Minut voi nähdä 13.12 messarissa tämmöisen päälle temppuilemassa. ;)
Myös Bollin nenä toimi hyvin aktivointilelun kanssa;kuvaan vaan ei ole sitä ääntä kun ollaan niin innoissaan, tassua käytetään ja vingutaan jos vaikka se nakki tulisi nopeammin piilostaan. ;)
Mutta hienosti Bollikin pärjäsi pitkästä aikaa kyseisen lelun kanssa.
Nam!

Tulee ihan hiiri mieleen. ;)
Assikin sai kyseisen pelin pitkästä aikaan kokeiltavakseen, viimeksi ei tajunnut pelistä yhtään mitään; tuijotti vuoron perään minua sekä peliä. Nyt namit löytyivät nopeasti, aluksi autoin hiukan namien löydössä, toisella kierroksella löyti aivan itse! :)Aktivoinnin jälkeen meillä alkoi kauhea meno ja meininki ennenkuin olin suuntaamassa töihin; otettiin painimatsia ja juostiin pitkin kämppää, tässä pari kuvaa nuorukaisten temmellyksestä. ;)

"Hippa, sä oot!"

"Tässä me vaan nätisti..."
Meillä pääsääntöisesti syödään raakaa lihaa, vaikka nappuloita joudun vielä hetken syöttämäänkin raa'an ruuan seassa kun minulla ei ole pakastinta. Onneksi löysin vanhan pakastimen joka minulle tulee kuun vaihteessa! Saa koirat sitten kokonaan barffille taas. :)
Tässä Rian taidonnäyte rustoluun syömisessä, näyttää maistuvan. ;)
Olen nyt tämän ajan aikana kun meillä on ollut syöttänyt lihaa nappuloiden seassa ja pikkuhiljaa siirrän likan kokonaan barffille. Hyvin on maha kestänyt eikä ole mennyt sekaisin. 
Ria herkuttelemassa

Tänään joulumieleni hiukan aamulla oli hävinnyt lumen mukana ja masentuneena sateesta painelin töihin. Päätin sitten töiden jälkeen saada vähän joulumieltä takaisin ja laittelin valoja. Nyt illalla laitoin vielä kynttilöitä palamaan. Johan se joulumieli palasi, huomenna olisi luvassa joulutorttujen tekoa jopa.. :)

Tänään myös tein koirien vaatteisiin pientä päivitystä ja kuvasin kaikki myytävät vaatteet, niistä tulossa tänne oma sivu josta voi katsella ja varailla jos jonkun haluaa. :)
Tunnelmaa. <3

<3

"höyheninen" joulupallo. Huono kuva mutta tuo kivaa valoa olo-huoneeseen. :)
Leivinuunissa tulet, niin mahtava kapistus. <3
Niin paljon sain joulumieltä että joulukorttien teko aloitettu! :)
Tämmöistä tänään ja eilen, postauksesta tuli pitkä tiedetään. Kiitos kun jaksoit lukea. Loppuviikosta voisin tehdä seisotusblogipäivityksen sekä jos saisi huomenna kamerankin mukaan tallille. :)

- Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti