maanantai 18. marraskuuta 2013

Rento viikonloppu sekä kuvien löytymistäNiin se viikonloppu taas meni vauhdikkaasti töissä ollen sekä rakkaan seurassa löhöillen.
Koirillakin oli semmoinen rento viikonloppu; saivat extra-herkkuja sekä pitkästä aikaa lähikaupasta löytyi rustoluita(kova kysyntä--> aina loppu.)

Tuli myös koirien kaikki puvut pestyä kun kylmälle herkkä oleva Bolli ei enää oikein pihalle halunnut mennä ilman paksumpia "toppauksia" joten päätin viime talven pölyt puhdistaa koirien talvivaatteista.Varsinkin tänään oli koirilla jännää ja tyhmää kun meilläpäin oli todella kova myrsky, ei sillä että pelkäisivät mutta tuuli tuntui omassakin päässä kauhealta, mitä se sitten tuollaisen pinserin hipiässä tuntuu.
Meillä ei mennyt sähköt poikki mutta töissäni n.10km päässä meni sähköt karsinoita siivoillessa aamulla, loput saikin sitten extreme-urheilla otsalampun varassa sekä myös iltahommat olivat vähän erilaista kun oli säkkipimeää.(Onneksi otsalamppuja on olemassa! Aika mahtava käyttöväline!) Jotenkin niin perusselvä kun sähkö ja lämmin vesi; sitä ei silloin huomaa arvostavansa mutta tuollainen tilanne laittaa ajattelemaan miltä tuntuisi jos olisi monta päivää sähköt poissa.
Noh toivotaan tämänpäiväinen "Eino" ei tehnyt  pahaa jälkeä ja sähkö tulee takaisin pian. :)

Teimme myös mukavan rennon viikonlopun kunniaksi  tortilloja ja söimme herkkuja.
Alla kuvia viikonlopun oleiluista sekä löysin kamerasta vanhoja kuvia vuodelta 2011 keväältä kuukautta ennen Assin saapumista kotiimme.

Noh mutta kuvat korvaavat tuhansia sanoja. ;)

Assi katsomassa kun teen tortilloja.Nam! Enää vain rullaamista vaille. ;)

1½-vuotias Bolli seuraa oravaa vanhempiei luona, niin nuori vielä tuolloin. <3

Ihanainen Assi  tänään illalla. <3P:S. Huomenna voi ehkä tulla yllätyksellinen blogi-päivitys, en kerro siitä sen enempää. ;) Kannattaa olla sis kuulolla!

-SaraEi kommentteja:

Lähetä kommentti